Koorleiding

Het koor staat onder enthousiaste leiding van dirigent Jan Hulsbergen. Hij is sinds 1997 dirigent van het koor. Jan volgde de dirigentenopleiding via de Nederlandse Sint-Gregoriusvereniging van het Bisdom Rotterdam. Hij is ook mede-initiatiefnemer van de Haagse Dominicus en van de Haagse Lieddagen.

De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Julia Urinyova op piano. Julia volgde in Charkow (Oekraïne) de muziekopleiding voor piano en dwarsfluit. Daar behaalde zij voor beide instrumenten haar diploma cum laude aan het Conservatorium, waar zij o.a. bij Sergei Polusmiak afstudeerde. In 1994 studeerde zij aan het Rotterdams Conservatorium bij Mila Baslawskaja waar zij in het jaar 2000 cum laude haar diploma uitvoerend musicus behaalde. Naast haar baan als muziekdocent (piano en dwarsfluit) in Delft, begeleidt Julia diverse solisten en zangers in Nederland.

Bij diverse liederen verzorgt Pepijn Hulsbergen de muzikale ondersteuning op klarinet. Pepijn is als tweede klarinettist actief bij het Betuws Symfonie Orkest. Zij verzorgen geregeld concerten in de Betuwe en ook daarbuiten.